Topp moderne innvendig, topp moderne utvendig.

I Tårnet kommer alt fra romslige og innholdsrike toppleiligheter på ca. 144 m2 til praktiske og arealeffektive leiligheter på ca. 45 m2 og med god plass til to. Altså gode boliger for alle, uansett om du flytter fra stor enebolig eller barnerommet hjemme hos mor og far. Alle får gode uteplasser, enten i form av balkong eller takterrasse.

En spenstig arkitektur hvor store vindusflater er et gjennomgående trekk, gir et lyst, moderne og særegent fasadeuttrykk. Næringslokalene i første etasje har fasader med store glassflater, som skaper åpne og tiltalende butikk- og forretningslokaler. Beboerparkering skjer i lukket anlegg i kjeller. Herfra kan du ta trappen eller heisen opp til leiligheten din. Hver leilighet får også oppvarmet innvendig bod i parkeringsetasjen.

Futurehome

Smarthusløsninger fra Futurehome

Tårnet er det lagt til rette for moderne smarthusløsninger som muliggjør lavere energiforbruk, bedre kontroll og høyere komfort. Alle leilighetene får med en Futurehome Smarthub som gir deg muligheten til å få full oversikt og kontroll over boligen til enhver tid via app-styring av lys, varme, låser og mye mer.

I tilvalgsprosessen vil du sammen med rådgivende elektriker få anledning til å bestille det du trenger av ekstra smarthusløsninger, tilpasset dine behov i dag og i fremtiden.

1. Du flytter rett inn uten å tenke på oppussing

Glem alt av oppussing, maling og ting som må fkses før du kan trives. Bruk heller tiden på å slappe av og nyte livet i ditt nye hjem i Tårnet. Hvis du kommer tidlig inn i prosessen, kan du være med å forme leiligheten din og få den slik du ønsker. Ta kjøkkenet, for eksempel. Du bestemmer hva slags skapfronter du vil ha på kjøkkenet – alt står ferdig når du flytter inn.

2. Et trygt boligkjøp

Å kjøpe ny leilighet i Tårnet gir deg en ekstra trygghet. Du får et sterkere rettsvern ved kjøp av leilighet i nybygg enn når du kjøper en brukt bolig. Utbygger kommer for eksempel på ettårsbefaring, der de avdekker og retter opp eventuelle feil ett år etter du har flyttet inn. I tillegg får du 5 års garanti og reklamasjonsrett etter overtakelsen av boligen. Dette er for å sikre kvaliteten på det nye hjemmet ditt.

3. Fast pris og forutsigbare utgifter

I Tårnet selges leilighetene til fast pris. Dette gjør at du slipper stressende budrunder som ved bruktkjøp, og at du på forhånd vet akkurat hvor mye boligen koster. Siden leiligheten er helt ferdig når du flytter inn, slipper du dessuten de uforutsette utgiftene som kan oppstå i en brukt bolig.

4. Du slipper å bruke penger på vedlikehold

Leilighetene i Tårnet blir bygget etter de siste byggtekniske forskriftene, noe som betyr at boligen trenger lite vedlikehold. Dermed vil du i realiteten kunne ha mer å rutte med de neste årene, siden du ikke trenger å prioritere budsjettposten «Vedlikehold av heimen».

5. Bedre isolasjon – bedre for miljø og strømregning

I et nybygg som Tårnet vil både isolasjon og ventilasjon være bedre enn i eldre boliger. Dermed vil du spare hundrevis av kroner på oppvarming hvert år i en ny leilighet. Bedre for miljøet, og bedre for deg.

6. Lavere dokumentavgift

For mange vil dette utgjøre en ganske stor forskjell på kjøpesummen. En stor fordel ved å kjøpe i nybygg som Tårnet, er nemlig at dokumentavgiften regnes som 2,5 % av tomteverdien. Ikke 2,5 % av markedsverdien som ved brukt bolig. Dermed vil dokumentavgiften ved ny leilighet i Tårnet være kun en tiendedel av avgiften man ville ha betalt på en brukt bolig til samme pris – sånn omtrent.

7. Den spesielle følelsen

Det er noe helt spesielt med å flytte inn i en splitter ny bolig. Å være den aller første som gjør leiligheten til et hjem. Følelsen av helt nye hvitevarer, et ubrukt baderom med varme gulvfliser og heis til de dagene det ikke frister å gå trappene. Denne følelsen får du i Tårnet.

Kjøkken fra Norema

Tenk, et helt nytt kjøkken! Med rene, elegante flater og praktiske og moderne løsninger. Et kjøkken som er funksjonelt og estetisk tiltalende – et kjøkken du blir fornøyd med fra dag én. I Tårnet leveres kjøkkeninnredning fra Norema, som er et av Norges ledende kjøkkenmerker. Du vil få muligheter til å velge i både farger og finish. Bildene her er kun illustrasjoner, og det utarbeides selvsagt egne kjøkkentegninger for hver leilighet, noe du kan ta en prat med megler om.