Topp moderne innvendig, topp moderne utvendig.

I Tårnet kommer alt fra romslige og innholdsrike toppleiligheter på over 140 m2 til praktiske og arealeffektive leiligheter på 45 m2 og med god plass til to. Altså gode boliger for alle, uansett om du flytter fra stor enebolig eller barnerommet hjemme hos mor og far. Alle får gode uteplasser, enten i form av balkong eller takterrasse.

En spenstig arkitektur hvor store vindusflater er et gjennomgående trekk, gir et lyst, moderne og særegent fasadeuttrykk. Næringslokalene i første etasje har fasader med store glassflater, som skaper åpne og tiltalende butikk- og forretningslokaler. Beboerparkering skjer i lukket anlegg i kjeller. Herfra kan du ta trappen eller heisen opp til leiligheten din. Hver leilighet får også oppvarmet innvendig bod i parkeringsetasjen.

Med store vindusflater og gode balkonger legges det til rette for at den magiske Jærhimmelen blir en del av hverdagen din, uansett om du sitter inne i stuen eller ute i solstolen. Noe å se frem til, hver morgen, dag og kveld, hele året.

Tenk, et helt nytt kjøkken!

Med rene, elegante flater og praktiske og moderne løsninger. Et kjøkken som er funksjonelt og estetisk tiltalende – et kjøkken du blir fornøyd med fra dag en. I Tårnet leveres kjøkkeninnredning av en anerkjent leverandør, og du vil få muligheter til å velge i både farger og finish. Bildene her er kun illustrasjoner, og det utarbeides selvsagt egne kjøkkentegninger for hver leilighet, noe du kan ta en prat med megler om.