Nå kan du gjøre en
SUPERDEAL!

NYHET! Bo meget rimelig med lån fra Husbanken, fra kun kr. 1.380,- pr. mnd!*

Regneeksempel leilighet G-104

Kjøpesum: Kr. 2.550.000,-
Egenkapital: kr. 382.000,- (15 % av kjøpesummen)
Lånebeløp: kr. 2.168.000,-
Flytende rente pr. 01.09.21: 0,747%
Månedlig termingebyr: kr. 30
Beløp pr. mnd. kr. 1.380,-

Kontakt megler idag!

I beregningen legges det til grunn avdragsfritt lån fra Husbanken, dette kan tilbys i inntil 8 år. Etter at avdragsfri periode er utløpt vil lånet øke til kr. 6.754,- pr. mnd. (30 års nedbetalingstid). Regnestykket er basert på oppgitt rente hos Husbankens pr. 01.09.21. Det må tas høyde for renteendringer i perioden frem til overtakelse av leiligheten. Lån fra Husbanken er begrenset til et utvalg leiligheter i prosjektet, kontakt megler for nærmere opplysninger.

De nye leilighetene i Vestbygget kommer ved Klepps nye landemerke og signalbygg: Tårnet, som bygges på hjørnet mellom Jærvegen og Kleppelundvegen i Klepp sentrum. Vestbygget blir fire etasjer og får leiligheter med stuevinduer og balkonger med lys inn fra sør og vest. Det betyr at de fleste får herlige solforhold fra formiddag fra lunsjtider til kvelds – perfekt enten du har en dag med hjemmekontor eller blir et par timer ekstra på jobben. I Vestbygget kommer flere leiligheter med størrelser og løsninger utviklet for deg som skal kjøpe din første leilighet, eller rett og slett ikke trenger masse boltreplass. Felles for alle er mye lys inn gjennom store vinduer og muligheten til å «utvide» stua ved å åpne skyvedøren til balkongen.

Tenk, et helt nytt kjøkken!

Med rene, elegante flater og praktiske og moderne løsninger. Et kjøkken som er funksjonelt og estetisk tiltalende – et kjøkken du blir fornøyd med fra dag en. I Vestbygget leveres kjøkkeninnredning av en anerkjent leverandør, og du vil få muligheter til å velge i både farger og finish. Bildene her er kun illustrasjoner, og det utarbeides selvsagt egne kjøkkentegninger for hver leilighet, noe du kan ta en prat med megler om.

Steinar Stokka
E-post: sst@aktiv.no
Telefon: 465 95 969

Andreas Rage
E-post: andreas@aktiv.no
Telefon: 934 94 115